Home » » Kako kosi vratiti volumen?

Kako kosi vratiti volumen?

Written By Admin on Sunday, December 1, 2013 | 2:13 AM

Lijepa,njegovana i gusta kosa nešto je što ne može imati svaka žena.Nekima je to genetski uvjetovano,dok su druge svoju kosu predugo tretirale lošim sredstvima,odnosno preparatima.Nekvalitetni šamponi,prečesta pranja,feniranja,ravnanja i kovrčanja često dovode do tanke,beživotne kose bez volumena.

Želite li povećati volumen svoje kose,osvježiti je i dovesti u prijašnje stanje,trebali biste biti svjesni da je to proces koji traje dugo.Ne možete kosu dovesti u red za samo nekoliko dana i par tretmana.Za to će vam trebati vremena, ali se itekako isplati.
Jedno idealno rješenje kada je u pitanju volumen kose nalazi se u maslinovom ulju i njegovim proizvodima. Naime,maslinovo ulje odlično je za oživljavanje beživotne,oštećene i suhe kose,upravo zbog svojih hranjivih nutrijenata koje sadrži.
Oni kosu štite,hrane potrebnim sastojcima i ona odmah izgleda mnogo ljepše.Kada na kosu stavljate maslinovo ulje,pripazite da ga ne stavite previše.Nemojte ga stavljati nakon pranja, već  prije,a par manjih čajnih žlica bit će vam sasvim dovoljno.

0 komentari:

Post a Comment

Najčitanije

Powered by Blogger.
Flag Counter