Home » » Romantika za laku noć

Romantika za laku noć

Written By Admin on Friday, December 6, 2013 | 9:45 AM




Na kraju svakoga dana možete da birate da li ćete ignorirati svoga partnera, ili prihvatiti priliku za intimnost. Večeras, unesite promjenu tako što ćete izabrati neki od savjeta koje vam donosimo u nastavku teksta, kako biste uživali u posebnim trenutcima sa vašim partnerom.




-          Masaža je savršen način da završite noć sa svojim partnerom. Istražite njegovo tijelo dok mu ugađate opuštajućim dodirima.
-          Pročitajte jedno drugom omiljeni odlomak neke knjige, knjige poezije.
-          Pustite muziku i otplešite mu neki lagan, zavodnički ples u pidžami. Ako želite da postignete još djelotvorniji učinak, odaberite pjesmu uz koju ste se prvi put poljubili ili plesali.
-          Isključite TV. Slažemo se da maženje ispred televizora ima svojih dobrih strana, ali TV može i da naruši intimnost. Umjesto toga, koncentrišite se jedno na drugo i otvorite vrata mnogim romantičnim momentima.
-          Obućite seksi odjeću za spavanje. To ne mora biti neko posebno seksi donje rublje, dovoljno je da se malo potrudite umjesto da ste u uobićajenoj pidžami, ili trenirci.
-          Razgovarajte o vašim zajedničkim uspomenama. Sjetite se prijatelja iz djetinjstva, uporedite ožiljke, govorite o stresu koji ste doživjeli kada ste planirali vjenčanje, gledajte zajedniče fotografije sa odmora ili medenog mjeseca. Ako imate neki poseban album za čuvanje sitnica, napišite nešto zajedno pa stavite u album.
-          Prije nego krenete prema spavaćoj sobi, lezite ispred kamina i mazite se, ljubite, ljubite.... i ljubite se još više.
-          Ništa neće pomoći da spavate ljepše od tople, opuštajuće kupke, pa zašto to ne biste učinili zajedno? Operite jedno drugom kosu i mazite se okruženi mjehurićima.
-          Zašto ne biste imali piknik prije spavanja? Meni na pladnju može uključivati sir i krekere koje volite,  šampanjac i jagode, ili bi to moglo biti nšto slatko poput kolača i sladoleda.
-          Ili jednostavno, lezite u krevet zagrljeni i slušajte omiljenu muziku.

0 komentari:

Post a Comment

Najčitanije

Powered by Blogger.
Flag Counter